Skip to content

Thessaly este unul dintre cele mai bune restaurante grecești, cu multe mâncăruri delicioase în stil grecesc din care poți alege. De la mâncăruri suculente de pui sau porc până la opțiuni vegetariene, Thessaly va satisface cu siguranță orice apetit.

Servim cele mai bune farfurii din bucătăria Thessaly cu servicii rapide și prietenoase. Vino să încerci preparatul tău preferat! În casa noastră, folosim ingrediente locale, de înaltă calitate, pentru a face fiecare fel de mâncare aromată. 

Pe lângă mâncărurile tale grecești preferate, oferim specialități zilnice care te vor atrage să te întorci pentru încă o porție! Oferim cele mai bune specialități din bucătăria grecească, așezate într-o selecție de mâncăruri tradiționale care evidențiază aromele și ingredientele de calitate – secretul pentru care mâncarea grecească este atât de delicioasă!

Gustos și sănătos

La Thessaly Tave ne mândrim că folosim ingrediente proaspete care scot în evidență aromele naturale ale Greciei, de la carne la legume și sosuri. Mâncărurile sunt preparate proaspăt la comandă și vin cu o salată sănătoasă sau cu garnitură. Carnea la pită grecească se numără printre cele mai des comandate feluri de mâncare.

Carne la farfurie

Nu este un secret pentru nimeni că bucătăria grecească este una dintre cele mai bune din lume, dar care sunt acele feluri de mâncare care o fac atât de specială? Ei bine, le avem! Unele dintre cele mai populare feluri de mâncare sunt cele ce au în componență carnea de pui sau porc. Din acestea vor rezulta o porție de carne suculentă și aromată, gătită la perfecțiune, presărată cu pasiune pentru bucătăria grecească.

Dacă ești în căutarea unei porții gustoase, atunci vei dori să încerci delicioasa carne la pită grecească. Din carne de pui, porc, vită, specialitățile noastre la pită nu rămân neobservate și apreciate.

Mâncăruri tradiționale pentru zilele moderne

Oferim mâncăruri tradiționale grecești într-un cadru contemporan, cu o varietate de arome care au fost transmise din generație în generație. Oferim totul, de la cartofi prăjiți grecești de casă și souvlaki până la moussaka la cuptor, așa cum o făceau bunicile noastre!

Gusturi pronunțate

Nu folosim doar ingrediente din Grecia, creăm mâncare unică, care are un gust pronunțat de Grecia. Cel mai bun exemplu este souvlaki-ul nostru premiat, făcut doar din carne de vită de cea mai bună calitate – ceva foarte diferit într-o epocă în care importăm zilnic legume și fructe.

Mâncărurile grecești sunt din ce în ce mai populare în meniurile tuturor, iar la Thessaly ele sunt deja o legendă. Servim farfurii delicioase de pui, porc, vită care au fost marinate in mirodenii de cea mai bună calitate.

Un gust autentic al Mediteranei

Meniul Thessaly oferă un gust autentic al Mediteranei. Alege dintr-o varietate de feluri de mâncare, gătite cu ingrediente proaspete și pline de aromă, sau bucură-te de una dintre mâncărurile noastre tradiționale grecești făcute cu ingrediente de sezon.

Bucătăria grecească este una dintre cele mai delicioase și apreciate bucătării din lume. Cunoscută pentru ingredientele sale proaspete, aromele ușoare și mâncărurile sănătoase, este o experiență de neratat pentru oricine. Cu un meniu care include mâncăruri tradiționale preparate din ingrediente locale și de sezon, vei lua masa ca un veritabil grec!

Te așteptăm la Thessaly Greek Taverna în Cluj-Napoca!