Skip to content

Când gândurile zboară spre marea Egee și plajele insulelor grecești, Thessaly Greek Taverna din Cluj-Napoca îți aduce mai aproape deliciile culinare ale Greciei. La restaurant vei întâmpina un ambient autentic și ospitalier. Acesta este locul unde fructele de mare și peștele se transformă în opere de artă culinară.

De la porții precum calamar prăjit și calamar umplut până la file de biban, creveți sau caracatiță, fiecare mușcătură te transpune pe o terasă însorită, privind spre marea albastră. Saganakii și Midii, două dintre specialitățile casei, sunt preparate cu măiestrie, aducând în farfurie prospețime și savoare.

 

Nu doar gustul, ci și prezentarea fiecărui fel de mâncare reflectă pasiunea și atenția la detalii a bucătarilor de la Thessaly. Decorul plin de culoare și autentic grecesc completează experiența, făcând din fiecare vizită un moment de sărbătoare.

Pe lângă gustul extraordinar, Thessaly Greek Taverna este un loc unde cultura și tradițiile grecești sunt vii. De la muzica ambientală până la ospitalitatea caldă a personalului, totul contribuie la o experiență autentică și memorabilă.

 

Ce preparate din fructe de mare și pește găsești la Thessaly?

Meniul de Fructe de mare și pește de la Thessaly Greek Taverna include o varietate de preparate savuroase.

Recomandarea Thessaly: O selecție sofisticată de fructe de mare, pregătite cu măiestrie, perfectă pentru a savura diversitatea gusturilor marine.

Platou Pikilia Thalasinon: Un platou variat cu fructe de mare prăjite, oferind o explozie de arome și texturi, ideal pentru împărtășit cu persoana dragă.

Caracatiță cu dovlecel umplut: O combinație inovatoare, unde textura moale a caracatiței se întâlnește cu gustul delicat al dovlecelului umplut.

Caracatiță la grătar: acest fel de mâncare emană arome mediteraneene care îți lasă gura apă.

Fritto misto: O selecție variată de fructe de mare prăjite, oferind o experiență gustativă plină de prospețime și savoare.

Specialitatea bucătarului: Un fel de mâncare unic, pregătit conform inspirației zilnice a bucătarului, surprinzând cu combinații neașteptate și delicioase.

Biban cu garnitură de cartofi la cuptor: Bibanul suculent servit cu cartofi aromatizați și copți.

Doradă la cuptor cu dovlecel și feta: Dorada, cu carne albă și fragedă, este gătită cu dovlecel și brânză feta, oferind o experiență culinară grecească autentică.

Creveți prăjiți pe pat de cartofi: Creveți crocanți servit pe un pat de cartofi aurii, o combinație clasică și iubită.

Creveți în sos de unt: Creveții, gătiți într-un sos bogat de unt, oferă o textură cremoasă și un gust profund.

Saganaki cu creveți: Un preparat tradițional grecesc, unde creveții sunt gătiți într-un sos de roșii picant, acompaniat de brânză saganaki.

Saganaki cu midii: Midii proaspete într-un sos aromat de roșii și brânză saganaki, oferind o combinație de arome grecești autentice.

Calamar umplut: Calamarul umplut cu un amestec de ingrediente speciale, prezentând o textură bogată și un gust plin.

Calamar prăjit: Bucăți crocante de calamar prăjite, perfecte pentru a fi savurate cu un strop de lămâie.

Calamar la grătar: Calamarul gătit la grătar, cu o textură ușor fumurie și un gust delicat, ideal pentru iubitorii de fructe de mare.

Midii în sos de unt și vin: Midii preparate într-un sos aromatic de unt și vin, oferind o experiență culinară sofisticată și plină de gust.

File de biban: Fileul de biban, preparat simplu și elegant, evidențiază prospețimea și textura fină a peștelui.

Supă de vongole: O supă bogată cu vongole, oferind o combinație armonioasă de arome marine și ingrediente proaspete.

 

 

În concluzie, Thessaly Greek Taverna din Cluj-Napoca te invită într-o călătorie culinară autentică.

Fiecare preparat din meniul nostru de fructe de mare și pește este o expresie a autenticității și pasiunii pentru bucătăria grecească.

Vizitează restaurantul Thessaly pentru a te bucura de gusturi grecești sofisticate, chiar în inima Clujului.

Aceasta este destinația perfectă pentru iubitorii de fructe de mare și pește, unde fiecare mușcătură este o poveste în sine.

Te așteptăm la Thessaly Greek Taverna în Cluj-Napoca!