Skip to content

În 13 octombrie 2021, Thessaly Greek Taverna și-a deschis porțile pentru prima dată. Greu de crezut că a trecut un an de atunci. Și cât de incredibil a fost acest prim an! Echipa Thessaly a muncit din greu de atunci și suntem mândri și încântați de succesul pe care l-a obținut taverna noastră.

De ani de zile am auzit cu toții despre cât de delicioasă, dar mai ales cât de benefică poate fi bucătăria mediteraneană pentru sănătatea și longevitatea noastră.

Am deschis taverna grecească cu viziunea de a arăta lumii cât de inovatoare, gustoasă și rafinată poate fi mâncarea grecească 🥰.

Mâncarea pe care o servim provine din bucătăria delicioasă și sănătoasă din estul Mediteranei, unde oamenii sunt pasionați de mâncare și viață.

Am creat feluri de mâncare inspirate din numeroasele culturi și influențe diferite care modelează acum bucătăria grecească modernă. Credem că meniul nostru și atmosfera din restaurant readuc amintirile și spiritul Greciei.

Arta bucătăriei grecești se bazează pe simplitate combinată cu pasiune și imaginație. Transmisă până în zilele noastre și folosită încă de pe vremea Greciei antice, utilizarea doar a celor mai bune și mai proaspete ingrediente a fost întotdeauna cheia pentru a crea cele mai delicioase rețete culinare pentru gusturile tuturor.

Un an mai târziu, și cu numeroși gurmanzi în creștere, familia noastră împărtășește o mică parte din Grecia chiar în mijlocul orașului Cluj-Napoca, continuând să introducă adevăratele arome, tradiții și experiențe grecești în întreaga comunitate clujeană.

Fiecare zi începe cu o provocare, oameni noi, experiențe noi, ingrediente de calitate aduse tocmai din Grecia, până la rețetele clasice de gyros și souvlaki, învățate de la bucătarul nostru grec și aplicate de către personalul din bucătărie. Oricare dintre aceștia îți va asigura o experiență pe care vei dori să o repeți.

Am organizat evenimente precum „Seara Grecească” unde am avut parte de o atmosferă caldă de vară alături de invitați speciali precum Mihalis Greek Songs și Patricia Presecan, care ne-au încântat cu un spectacol tradițional grecesc. Publicul nostru a fost întâmpinat de personalul prietenos pe terasa din spate a tavernei, decorată în stil tradițional grecesc. Aceștia s-au bucurat de o cină delicioasă, cu preparate grecești precum: gyros de pui/porc, souvlaki de pui/porc, salate, specialități mediteraneene precum pește, calamar umplut, saganki cu creveți, urmate de un desert delicios. Spectacolul include, de asemenea, muzică grecească de la o orchestră live și dansuri populare, experiențe unice care vor rămâne în istoria tavernei noastre. Toată lumea a cântat și dansat împreună, astfel bucurându-se din plin de petrecere.

Aromele grecești, divertismentul original grecesc, ospitalitatea grecească, vibrațiile orchestrei tradiționale și atmosfera festivă compun experiența supremă de divertisment tradițional care nu trebuie ratată la un eveniment marca Thessaly Greek Taverna.

Pe parcursul anului, am introdus o gamă din ce în ce mai largă de mâncăruri tradiționale grecești alături de o gamă diversă de vinuri precum: Savatiano, Goumenissa, Moscholifero și Makedonikos. Am îmbunătățit serviciile de delivery, fiind prezenți pe Tazz by Emag, Bolt Food și Glovo. De asemenea, am ținut cont de cele peste 200 de recenzii de pe Google, continuând să perfecționăm serviciile Thessaly.

Misiunea noastră este de a aduce mese gustoase și consistente din bucătăria grecească, fie la locație, fie la tine acasă. În cultura noastră, drumul spre inimile oamenilor trece prin stomac.

Dacă ești în căutarea gustului autentic grecesc atunci Thessaly Greek Taverna este alegerea cea mai bună pentru a-ți face satisface poftele.

Te așteptăm la Thessaly Greek Taverna în Cluj-Napoca!