Skip to content

A venit momentul să sărbătorim cei 2 ani de activitate de când Thessaly Greek Taverna și-a deschis porțile.

Restaurantul Grecesc din Cluj-Napoca, Thessaly Greek Taverna, a devenit rapid un loc favorit pentru clujeni (în special pentru cei care au trăit pe pielea lor experiențele culinare din vacanțele în Grecia).

Să luăm un moment de recunoștință pentru a ne aminti cum au fost începuturile și cât de mult a evoluat restaurantul în acești 2 ani.

 

Povestea:

Deschis cu doar doi ani în urmă, Thessaly Greek Taverna a devenit rapid mai mult decât un restaurant: e o experiență. Datorită dedicării pentru autenticitate și calitate, localul a câștigat inimile clujenilor și nu numai.

Thessaly nu este doar un spațiu unde mâncăm; este un loc unde construim amintiri. A devenit un punct de reper pentru întâlniri cu prietenii, sărbători și evenimente speciale. Este genul de loc unde te simți ca acasă, chiar dacă „acasă” e la sute de kilometri distanță, pe malurile albastre ale Mării Egee.

 

Citește și:

Thessaly a împlinit 1 an de la deschidere

 

Istoric

Începutul a fost cel mai greu, deoarece a fost nevoie de diferite autorizații obținute cu greu de la instituțiile statului. Pe lângă toată birocrația din spatele deschiderii unui restaurant, a fost nevoie de multă muncă și efort pentru a achiziționa echipamentele potrivite, pentru redecorarea spațiului, pentru recrutarea și învățarea staff-ului, etc.

În prima lună, am avut alături de noi bucătari greci care ne-au împărtășit din experiența lor și au transmis-o mai departe către angajații noștri. Odată cu trecerea timpului, ne-am stabilizat sistemul și am început și partea de delivery în Cluj-Napoca.

Prima iarnă a trecut. Investiția inițială a fost mare. Treptat am început să ne clădim și imaginea în mediul online și totodată a ajuns mai multă lume să audă de noi.

 

Terasa Thessaly Greek Taverna 2021
Terasa Thessaly Greek Taverna 2021

 

Cu trecerea timpului am obținut feedback de la clienții noștri.

Am ajuns de la 20 de preparate în meniu, la o diversitate mai mare (peste 60 de feluri de preparate grecești până în prezent).

 

Am creat un spațiu de joacă pentru copii.

În 2022 am extins terasa cu până la 100 de locuri și am făcut renovări în interior și în bucătărie.

 

În vara anului 2022 am avut primul eveniment fizic „Seara Grecească” unde oamenii au cântat, au mâncat, au dansat și au băut.

În 2023 ne-am bucurat alături de oaspeții noștri de 2 evenimente grecești autentice pe care le-am organizat.

Între timp am reconstruit terasa. Acum este complet acoperită și încălzită. Oaspeții noștri pot veni și se pot bucura de preparatele grecești și de atmosferă, indiferent de vremea de afară.

Pe social media am ajuns la peste 6000 de urmăritori pe Facebook și peste 500 pe Instagram.

Treptat am început să ne facem apariția și pe TikTok.

@vartolomeicosmin0

#ThessalyGreekTaverna #cluj🇹🇩 #foryou #tavern #restaurantgrecesc #fyp #romania #bestintown #greece #seafood #greekfood #viral #gyros

♬ sunet original – Vartolomei Cosmin

 

De-a lungul timpului am avut și diferite promoții atât la comenzile online cât și în cadrul locației noastre.

 

Mai multe informații, poze și videoclipuri puteți să vedeți pe rețelele sociale, pe contruile noastre unde vă așteptăm să ne dați follow.

 

🥂 Doi ani de Thessaly în Cluj-Napoca au fost, cu siguranță, un parcurs culinar memorabil. Dacă nu ați fost încă, este timpul să descoperiți acest minunat restaurant. La mulți ani, Thessaly Greek Taverna, și la cât mai multe momente delicioase împreună!

Sper că acest articol te va ajuta să pui în lumină momentul special pe care îl traversează restaurantul Thessaly Greek Taverna. Poftă bună și sărbători fericite!

Te așteptăm la Thessaly Greek Taverna în Cluj-Napoca!